Crowdfunding actie: Zorgboederij Klein Houtdijk heeft uw hulp nodig!

 

Stichting Klein Houtdijk, een zorgboerderij voor 12 mensen met geheugenproblemen gelegen in het Groene Hart. De sfeer is gemoedelijk, iedereen heeft een eigen appartement en heeft zoveel mogelijk regie op zijn / haar eigen leven.

Helpt u ons aan een BeleefTV?

In het voorjaar hebben we De BeleefTV op proef gehad voor 1 week. Dit was een enorm succes, bewoners genoten van de spelen, muziek en samen bezig zijn. Ook familie was samen met de bewoner bezig, de bezoekjes werden er makkelijker door. Ook de mogelijkheden van De BeleefTV zijn een verrijking voor het team. Daarom is er besloten om tot aanschaf over te gaan. Daar we eerst voor een rolstoelfiets aan het sparen waren, maar meer voordelen in De BeleefTV zagen, hadden we al een aardig financieel potje gespaard, en verkregen door giften. In totaal staat de stand nu op € 8421,38 en we willen naar het complete pakket met 3 BeleefTV spellen wat € 10767,79 kost.

“I have a dream!!”

Op 4 november vieren we ons eerste lustrum en wat is er niet mooier dan op 4 november het gehele pakket te kunnen aanbieden tijdens het feest. Het is kort dag maar niets is onmogelijk!

Over deze actie

Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van zorgboerderij Klein Houtdijk. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van zorgboederij Klein Houtdijk.

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met iDeal

Deel deze actie!


Zorgboerderij Klein Houtdijk

Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

Telefoon: 0348-488080

E-mail: info@kleinhoutdijk.nl
Internet: www.kleinhoutdijk.nl

Bezoek DeBeleefTV.nl