Crowdfunding actie: WZU Veluwe – Hart van Thornspic heeft uw hulp nodig!

In september bestaat wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic 12,5 jaar. Hoe fijn zou het zijn wanneer wij dit in de feestweek (16-21 september) kunnen vieren met het overhandigen van een mooi cadeau voor alle bezoekers?

Wij sparen voor een activiteitentafel voor jong, oud, groot en klein, omdat al deze mensen in het wijkontmoetingscentrum van harte welkom zijn. De BeleefTV is een grote interactieve touchtafel waarmee je door aanraking spelletjes kunt spelen, muziek kan luisteren of herinneringen kan ophalen. De BeleefTV is verrijdbaar en kantelbaar en daarmee multifunctioneel inzetbaar.

Samen sparen
Om dit cadeau te kunnen kopen, hebben wij uw hulp nodig. Spaart u mee? Dat kan eenvoudig door een elk desgewenst bedrag te storten via deze pagina .

Wij hopen dat het ons samen lukt om dit cadeau op tijd te kunnen kopen. Alvast bedankt voor uw bijdrage en weet u welkom om in september het feest met ons mee te vieren. Wij ontmoeten u graag!

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van WZU Veluwe- Hart van Thornspic . Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van WZU Veluwe – Hart van Thornspic.

Eind status

Deel deze actie!

WZU Veluwe

Hart van Thornspic
Thornspic 11
8085 BW Doornspijk
0525-662669
thuiszorgdoornspijk@wzuveluwe.nl

Bezoek DeBeleefTV.nl