De crowdfunding actie voor woonzorgvoorziening Westersypen is geslaagd!

Westersypen is een particuliere woonzorgvoorziening gevestigd in Scharsterbrug in de gemeente Skarsterlan. De familie begon in november 2007 onder aanvoering van Fokje een voorziening voor mensen met een dementieel beeld. Wij bieden wonen, zorg en dienstverlening voor mensen met een dementieel beeld die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen. In onze woonzorgvoorziening hebben wij 11 zitslaapkamers met eigen sanitair gerealiseerd.

Welzijn staat in Westersypen voorop!

Kleinschaligheid, huiselijkheid, een vast team van professionele medewerkers, persoonlijke aandacht, voldoende tijd, activiteiten afgestemd op de individuele behoeften en fijne en comfortabele leefruimte in combinatie met een prachtige landelijke omgeving.

 

 

Helpt u ons aan een BeleefTV?

WONEN ALS THUIS, dat is ons motto!

Sinds 2011 zijn wij een HKZ gecertificeerde instelling. Hiermee willen we uitdragen dat het leveren van kwaliteitszorg voorop staat binnen Westersypen. Veiligheid is in Westersypen uiteraard zeer belangrijk maar vrijheid is het allerbelangrijkste! Door een goede personele bezetting (bijna de gehele dag 3 verzorgenden) kan er worden gerealiseerd dat er altijd toezicht is waardoor de kans op valgevaar minimaal word.

Wij hebben een aantal maanden terug De BeleefTV op proef gehad voor een week en merkten dat bewoners het erg leuk vinden, en dat er veel mogelijk is met De BeleefTV. Wij hopen dat De BeleefTV (voor de winter) kan worden gerealiseerd en dat we er veel plezier aan zullen beleven met onze lieve bewoners!

Alvast heel hartelijk dank voor uw donatie, namens bewoners en het zorgteam!

Over deze actie

Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van woonzorgvoorziening Westersypen. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van woonzorgvoorziening Westersypen.

 

Eind status

Woonzorgvoorziening Westersypen

Fam B.C. Agricola
Scharren 19/B
8517 HM SCHARSTERBRUG
0513 – 41 64 72
E-mail: info @westersypen.nl
Internet: www.westersypen.nl

 

 

 

Bezoek DeBeleefTV.nl