De crowdfunding actie van Woonzorg Palsma Zathe is geslaagd!

Woonzorg Palsma Zathe is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor dementerende ouderen net onder Leeuwarden. Het welzijn van de bewoners staat bij ons voorop. Er is tijd voor persoonlijke aandacht en gezelligheid!

In februari van dit jaar hebben we een week kennis mogen maken met De BeleefTV. Dat was een groot succes. De bewoners genoten van de vele mogelijkheden die De BeleefTV biedt. Er werd genoten van de prachtige natuurfilmpjes, er werd meegezongen met de bekende liedjes van vroeger en er werden vele spelletjes op gespeeld. Spreekwoorden raden, rekenspelletjes, oude voorwerpen, memory, de mogelijkheden zijn enorm. Het was geweldig om te zien hoe De BeleefTV gezelligheid bracht. Met z’n allen om de tafel om een spelletje te doen of met z’n allen voor De BeleefTV om spreekwoorden te raden of voorwerpen te bespreken…. Zelfs voor bewoners die geen spelletjes meer kunnen doen, zijn er mogelijkheden. Een veeg over het scherm en een baby komt tevoorschijn of een jong poesje of een aapje. De bewoners hebben een week lang genoten. Maar toen moest De BeleefTV weer weg. Dat was jammer en ook wel even wennen na zoveel gezelligheid.

Over deze actie

Deze crowdfunding-pagina is gemaakt in opdracht van Woonzorg Palsma Zathe. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Actuele status

Woonzorg Palsma Zathe

Piskhoarnedyk 1a
9088 BX Wirdum

Telefoon (058) 2849520 / 06-38712202

E-mail: info@woonzorgpalsmazathe.nl
internet: woonzorgpalsmazathe.nl

Bezoek DeBeleefTV.nl