De crowdfunding actie voor verpleeghuis Sutfene Berkelpoort is geslaagd!

Wij zijn afdeling Berkelpoort, een afdeling binnen verpleeghuis Sutfene in Zutphen. Op onze afdeling verblijven 36 cliënten met geheugenproblemen, verdeeld over 6 bungalows van 6 cliënten.

 

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Om het welzijn van de cliënten te vergroten en de dagbesteding zo aangenaam mogelijk te maken, willen wij graag de BeleefTV aanschaffen. Afgelopen juni hebben wij de BeleefTV een week op proef gehad om uit te proberen, hier is zeer veel gebruik van gemaakt.

De BeleefTV was een groot succes, mede doordat de mogelijkheden eindeloos zijn en doordat de TV zo breed inzetbaar is, ongeacht het stadium van dementie waarin de cliënt zich bevindt. Ook kun je d.m.v. een usb stick met liedjes, foto’s en filmpjes de TV persoonlijk voor elke cliënt inzetten. Een ander groot voordeel is dat de TV verrijdbaar is, waardoor meerdere afdelingen er gebruik van kunnen maken.

Wij hebben in die “korte” week gemerkt dat de cliënten echt genieten van de verschillende mogelijkheden zoals de spelletjes, oude liedjes en de film en dat de TV de nodige rust kan brengen op een bungalow.

 

 

 

Over deze actie

Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van verpleeghuis Sutfene afdeling Berkelpoort. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van verpleeghuis Sutfene afdeling Berkelpoort.

 

Eind status


Verpleeghuis Sutfene

Afdeling Berkelpoort Bungalow 3
Coehoornsingel 3
Postbus 283
7201 AA / 7200 AG Zutphen

Contactpersoon: Danielle Kerkemeijer
Telefoon: 0575 594 444
E-mail: dkerkemeijer@Sutfene.nl
Internet: www.sutfene.nl

 

Bezoek DeBeleefTV.nl