Crowdfunding actie: Het Vechtdalhuis heeft uw hulp nodig!

5 januari 2019 bestaat het Vechtdalhuis in Hardenberg 1 jaar.
Hoe mooi zou het zijn om dit te vieren met een mooi cadeau voor onze bewoners? Een Beleef TV!

In september hebben we deze als proefplaatsing mogen beleven. Bewoners, personeel én familie hebben er enthousiast gebruik van gemaakt.Er werden herkenbare liederen beluisterd en interactieve spellen gedaan.Ook werd er na een actieve ochtendactiviteit een mooie natuurfilm gekeken die rust bracht onder de bewoners.

De BeleefTV biedt interactieve spellen die heel herkenbaar zijn, maar ook de fijne motoriek en het mentale vlak worden gestimuleerd. Naast deze stimulering, zorgt De BeleefTV voor gezelligheid, vrolijke bewoners en verbondenheid.De BeleefTV is voor meerder doeleinden geschikt zoals: het kijken van foto’s met behulp van een USB-stick, te gebruiken als TV om een prachtige natuurfilm te bekijken of als presentatiescherm. Tevens is het een mooi communicatiemiddel voor familie en bewoners om bijvoorbeeld samen oude liedjes te luisteren of een interactief spel te doen.

De BeleefTV is verrijdbaar en kantelbaar en kan tegen een stootje.Er hangt wel een prijskaartje aan deze mooie TV.Een prijskaartje die we niet alleen op kunnen hoesten. We zijn op zoek naar de donateurs om dit waar te kunnen maken voor onze bewoners.

Helpt u ons aan een Beleef TV?

Bewoners en personeel Vechtdalhuis Dagelijks Leven.

Een familielid aan het woord;

“Een BeleefTV voor Vechtdalhuis waar moeder woont.
Sinds een paar maanden woont moeder in het Vechtdalhuis te Hardenberg.
Een plek waar ouderen met dementie een eigen woning huren. Alle bewoners hebben een eigen kamer en delen een grote woonkamer en keuken. Een vertrouwde, warme woonomgeving voor mensen met dementie. In kleinschalige woonvorm kunnen de bewoners zoveel mogelijk een gewoon leven leiden . Met precies de extra zorg die ze nodig hebben.

Dinie van Lenthe, dochter initiatiefnemer in samenwerking met Vechtdalhuis  van deze crowdfunding “Mijn moeder is in een ver stadium van dementie en woont sinds een paar maanden in het Vechtdalhuis.
Het verzorgend team doet er alles aan om de bewoners een gewoon leven te laten leiden en in beweging te houden. Zo mogen de bewoners meehelpen met huishoudelijke taken, wandelen, mee boodschappen doen.Met de beleef TV hopen we dat de bewoners nog langer actief blijven en nog meer plezier zullen beleven!
Voor mij persoonlijk is het een manier om toch nog iets te kunnen betekenen voor mijn moeder.

Ze was altijd een hele sterke sociale vrouw. Met de beleef TV hoop ik dat ze een stukje van die kracht weer terug kan vinden en ze meer plezier kan hebben.”

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Dagelijks Leven locatie Vechtdalhuis. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Dagelijks Leven locatie Vechtdalhuis.

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met iDeal

Deel deze actie!

Dagelijks Leven – Het Vechtdalhuis

Karel Doormanlaan 17

7772 XW Hardenberg

Telefoon: 0523-8590389

E-mail: info@dagelijks-leven.nl
internet: https://www.dagelijks-leven.nl/het-vechtdalhuis-hardenberg/

Bezoek DeBeleefTV.nl