De crowdfunding actie voor woonzorglocatie Hayema State is geslaagd!

Als team hebben wij een doel en een droom. We willen graag een BeleefTV realiseren. We werken met een kwetsbare doelgroep, mensen die te maken hebben met geheugenproblemen meestal door dementie en alzheimer. De wereld van deze bewoners is vaak verwarrend, onrustig en angstig. Ze begrijpen niet wat er gebeurt. Gelukkig ervaren we ook veel momenten van ontspanning en plezier. De BeleefTV zou ons hier in kunnen ondersteunen en aanvullen.

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Met interactieve spellen worden mensen zowel mentaal als in de fijne motoriek gestimuleerd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘jukebox’ met muziek en beelden uit de jeugd van de bewoners of aan een spreekwoordenspel. Samen spelen bevordert vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid.

 Een interactief en veelzijdig product dat is ontwikkeld ter activatie en stimulatie van senioren met dementie. In de basis is het een prikkelende, interactieve en verbindende speeltafel. Met minimale begeleiding kunnen de bewoners interactieve spellen spelen, muziek luisteren en foto’s bekijken, die het verleden doen herleven. 
De BeleefTV prikkelt en brengt hen weer in contact met verzorgers, medebewoners en de familie! Kortom een all-in-one product dat mensen weer verbindt met hun omgeving. De BeleefTV kan daarnaast worden gebruikt als televisie.

Over deze actie

Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Hayema State Woonzorglocatie. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Hayema State Woonzorglocatie.

Eind status

Hayema State Woonzorglocatie

Moundyk 14a
9051 AH Stiens

Telefoon: 058 843 7760

E-mail: info@hayemastate.nl
internet: www.hayemastate.nl

 

Bezoek DeBeleefTV.nl