Crowdfunding actie: ECR Sibelius heeft uw hulp nodig!

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Begin maart hebben wij de Beleef TV een week op proef gehad. Dit was een groot succes voor onze cliënten. Mooi om te zien hoe de interactieve spellen van de Beleef TV de mensen prikkelt om deel te nemen en ervoor zorgt dat de hersenen gestimuleerd worden. Vooral de rustige spellen ter stimulatie van de fijne motoriek en de programma’s  gericht op herkenning aan de hand van beelden en muziek waren deze dagen favoriet onder de cliënten.

Kortom de proefweek is door de cliënten van activiteiten en welzijn van Sibelius als een groot succes ervaren. Beleef TV was na enkele dagen al niet meer weg te denken. Voor ons dus reden genoeg om deze definitief aan te schaffen.

Door middel van een crowdfunding actie hopen wij de aanschaf van een Beleef TV te kunnen realiseren. Om deze actie tot een succes te maken vragen wij uw steun en financiële bijdragen.

Helpt u Sibelius aan De Beleef TV? Onze cliënten zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Sibelius. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Sibelius.

Eind status

Deel deze actie!

ECR Sibelius

Sibeliuspark 136
5343BK Oss

Telefoon: 088 328 00 80

E-mail: sibelius@ecr.eu

Bezoek DeBeleefTV.nl