Iedereen die in de zorg werkt weet als geen ander hoe fijn het is om mensen tevreden te stellen en op iedere mogelijke manier te helpen en te ondersteunen.

In de afgelopen jaren zijn er tal van technologische en innovatieve producten op de markt verschenen die hierin een grote bijdrage kunnen leveren en de kwaliteit van leven en werken voor zowel cliënten als medewerkers enorm bevorderen. Maar doordat er steeds meer producten op de markt verschijnen, de producten op het eerste gezicht (bijna) niet van elkaar verschillen en sommige producten al langer op de markt zijn, is het niet zo gek dat je uiteindelijk de verkeerde keuze hebt gemaakt.
Ondanks dat je demonstraties hebt gehad, naar beurzen bent geweest en uiteindelijk een weloverwogen beslissing hebt genomen bij de aanschaf van het product blijft het lastig om op de lange termijn de effecten ervan in te schatten.

Wij snappen dat en bieden tot het einde van dit jaar aan om jullie zorgproducten in te ruilen bij de aanschaf van De BeleefTV.

Dus heb je een product dat moeilijk of niet te verplaatsen is, ben je uitgekeken op het (beperkte) spelaanbod van je huidige apparaat of vind je het product lastig in gebruik waardoor het product niet of nauwelijks wordt ingezet?

Zonde! Maar treur niet: wij helpen je graag.

Zeg ons wat je wilt ruilen en wij geven jou er iets leuks voor terug!

Ook voor eigenaren van De BeleefTV hebben we iets unieks!
Tijdelijk ontvang je het software abonnement (alle 12 menu’s) 4 maanden gratis bij inlevering per menu.

Ondanks dat er 4 keer per jaar een gratis update uitkomt, kan het voorkomen dat cliënten en medewerkers uitgekeken zijn op de spellen die op jullie BeleefTV staan. In de afgelopen jaren zijn er ontzettend veel nieuwe software menu’s en spellen ontwikkeld voor De BeleefTV: de teller staat inmiddels op 12 en loopt gestaag door.

Een eenmalige investering is niet mogelijk, waardoor ook het uitbreiden van het spelaanbod niet mogelijk is. Dat vinden wij vervelend voor jullie. Daarom hebben wij tot het einde van het jaar een eenmalige en unieke inruilactie.

Tot 31 december ontvang je van ons 4 maanden kosteloos het software abonnement per menu dat jullie reeds bezitten.

Een rekenvoorbeeld: heb je 3 pakketten, maar wil je er 12? Dan lever je nu je oude pakketten in en ontvang je (3x 4 maanden = 12 maanden) een jaar lang alles gratis! Heb je 6 menu’s maar wil je er 12? Dan heb je zelfs 2 jaar lang geen kosten voor het software abonnement, maar profiteer je wel van alle voordelen!

Daarna betaal je slechts 99 euro (exclusief btw) per maand, ben je altijd compleet en heb je nooit onvoorziene kosten wanneer er weer een nieuw menu ontwikkeld is.

Het software abonnement garandeert dat je altijd het maximale uit De BeleefTV haalt.

Ik wil ruilen