Corona-hulp actie 3 maanden gratis De BeleefTV

Door de verscherpte maatregelen van het RIVM worden veel activiteiten geschrapt en zijn proefweken van De BeleefTV helaas tijdelijk niet mogelijk. Om de stilstaande demo-modellen op een nuttige manier in te zetten, stellen wij 4 BeleefTV’s gratis beschikbaar aan verschillende zorginstellingen zolang de verpleeghuizen gesloten zijn voor proefplaatsingen. Op deze manier hopen we toch iets bij te kunnen dragen aan het beperkte aanbod van activiteiten. We komen de gedesinfecteerde BeleefTV graag bij u brengen op locatie.

De gelukkigen die de komende maanden gratis De BeleefTV kunnen gebruiken zijn:

  1.  Zinn locatie De Dilgt
  2. Livio locatie De Cromhof
  3. Evean Oostergauw
  4. Muylenberg (B)

Wij nemen vandaag contact met de winnaars op om de levering af te stemmen.

Niet gewonnen?

We hadden het liefst iedereen laten winnen, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Al deze reacties hebben ons wel aan het denken gezet en hebben ons doen inzien dat er veel behoefte is aan de inzet van een tijdelijke BeleefTV. Normaal zijn we erg terughoudend met verhuur van BeleefTV’s, maar in deze uitzonderlijke situatie hebben we toch besloten om nieuwe BeleefTV’s te gaan assembleren en aan te bieden voor tijdelijk verhuur.

Ben je dan ook niet geselecteerd als winnaar, maar wil je wel de tijdelijk de beschikking over De BeleefTV hebben?

Proefplaatsing

Als deze hele crisis weer voorbij is, is het natuurlijk ook gewoon weer mogelijk om De BeleefTV een weekje gratis uit te proberen. Wil je zeker weten dat we, zodra de verpleeghuizen weer open mogen voor jou een proefweek reserveren, vraag deze dan nu alvast aan. Wij nemen dan contact op, zodra we weer beginnen met het verzorgen van proefweken.

Meer informatie over een proefweek

keyboard_arrow_up