De BeleefTV in actie voor Stichting Alzheimer!

Onze organisatie (De BeleefTV) is dagelijks betrokken bij mensen met verschillende vormen van dementie en zien wat voor impact deze ziekte heeft op hun levens en op de levens van hun naasten. Graag dragen wij een steentje bij aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu.

Samen met alle collega’s van De BeleefTV hebben wij daarom een team op de been gebracht voor 2Bike4Alzheimer. In het weekend van 21 en 22 september gaan wij in 24 uur 400 kilometer fietsen voor Stichting Alzheimer Nederland en willen daar zoveel mogelijk geld voor inzamelen. Om de actie tot een groot succes te maken doneert het bedrijf €25,- aan ons fietsteam bij iedere proefweek die wordt aangevraagd tussen januari en september.

Bij een proefplaatsing kan de desbetreffende zorginstelling gratis en vrijblijvend de BeleefTV een weekje uitproberen en helpen zij ons een stapje dichter bij ons doel van € 10.000,- voor Alzheimer Nederland. Met deze unieke estafette fietstocht zamelen wij geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Alzheimer. Het kost de zorginstelling niets en helpt ons enorm. Naast de bijdrage die ons bedrijf levert aan 2bike4alzheimer is het natuurlijk ook mogelijk om te doneren aan onze inzamelingsactie. Via de betaallink hiernaast kunt u een bijdrage leveren aan ons team en kunnen we er samen voor zorgen dat er € 10.000,- kan worden opgehaald voor Stichting Alzheimer.

Volg onze inzamelingsactie op: https://2bike4alzheimer.inactievooralzheimer.nl/team/de-beleeftv

Wilt u ook graag De BeleefTV een week beleven met de bewoners en bezoekers van uw zorginstelling en er zo voor zorgen dat ons bedrijf €25,- kan toevoegen aan onze inzamelingsactie?  Neem dan contact met ons op via service@debeleeftv.nl of telefonisch via +31 (0)70 219 08 90.

Vraag een gratis proefweek aan
Volg het wielerteam
Meer informatie 2bike4alzheimer

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met iDeal

Deel deze actie!

Bezoek DeBeleefTV.nl