Ons Team

De BeleefTV is ontstaan toen we onze passie voor techniek combineerden met onze compassie voor de oudere generatie. Ieder teamlid doet het om zijn eigen reden:

Myrinne
Myrinne
Bij De BeleefTV zorg ik ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Daarnaast laat ik zoveel mogelijk mensen kennis maken met De BeleefTV via verschillende platforms. Zowel online als offline laat ik alles er op zijn best uitzien.

Om de doelgroep en hun begeleiders te zien genieten van hetgeen waar wij met zijn allen, met veel passie en plezier, aan werken. Dat zorgt er voor dat we ons blijven inzetten voor de ouderen. Om iets te kunnen betekenen voor de generatie die zo veel voor óns betekend heeft, maakt mij gelukkig.

Inge
Inge
Een glimlach, bewoners die spontaan mee gaan zingen met de jukebox, een bewoner die mijn hand pakt en nieuwsgierig is naar wat ik laat zien, dit zijn voorbeelden van reacties die ik krijg wanneer ik De BeleefTV kom brengen. En waardoor ik met een glimlach en een voldaan gevoel weer de weg op ga om nog meer mensen blij te maken.
Dat ik hieraan een bijdrage mag leveren, maakt mij erg gelukkig.
Marijn
Marijn
Mensen gelukkig maken. Vaak zit dat in kleine, simpele dingen. Door net even dat beetje extra te doen. Voor de ene een kleine moeite voor de ander een groot plezier.

Met De BeleefTV maken mijn collega’s en ik ouderen gelukkig. Ik vind het geweldig om het directe resultaat bij onze doelgroep te ervaren. Dat maakt mij gelukkig.

Gillion
Gillion
Door het hele land verzorg ik demonstraties en proefplaatsingen voor De BeleefTV. Als ik met De BeleefTV ergens kom breng ik altijd plezier en blijdschap met me mee.

Ik vind het mooi om terug te zien bij de ouderen als ze met de tafel aan de slag gaan. Ik hoop dat ik samen met mijn collega’s nog jaren mensen gelukkig kan maken.

Dennis
Dennis
Wat is er nu mooier dan mensen blij maken?! Vooral mensen die niet meer in staat zijn om hun eigen geluk te sturen.

Dit doet De BeleefTV bij uitstek. Mensen samenbrengen en dan ook nog met een licht therapeutische werking!

Dat ik hier een bijdrage aan lever geeft me een enorm goed gevoel. Daarom werk ik met heel veel passie en plezier bij De BeleefTV.

Junior
Junior
Mijn passie is techniek. Als kleine jongen haalde ik – tot groot plezier van mijn opa – mijn radiografische auto’s al uit elkaar om te zien hoe ze werkten.

Of het nu om computers, auto’s of telefoons gaat.  Ik wil graag technische dingen maken die voor mensen werken. De passie is dus ontstaan onder het toeziend oog van mijn opa en ik vind het geweldig dat ik nu alle kennis die ik sindsdien heb opgedaan kan inzetten om mijn opa’s generatie van dienst te zijn.

Richard
Richard
Iedereen kent wel iemand die lijdt aan dementie. Mijn oma had deze ziekte ook. In de periode waarin de dementie bij haar ontwikkelde, verloor de familie steeds meer het contact met haar en viel ze vaak in slaap wanneer je bij haar op visite was.

Met de ontwikkeling van De BeleefTV zorgen we voor contact met mensen met dementie en zien we ze weer helemaal opbloeien.

Voor mij persoonlijk is het ontwikkelen van De BeleefTV niet alleen een uitbreiding van m’n kennis op het gebied van IT, maar ook een geweldige kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Lidy
Lidy
Omdat ik kleine “wondertjes” heb zien gebeuren. De bewoners reageren op hetgeen wat ze herkennen van vroeger. Dit geeft een gevoel van veiligheid in een belevingswereld waarin de mensen zich vaak angstig voelen.
Hans
Hans
Het geeft veel energie en voldoening om te zien hoeveel plezier de senioren hebben met De BeleefTV. Ik vind het fantastisch dat ik mijn technische bijdrage hieraan mag leveren. Samen met het team ervoor zorgen dat er nog veel meer mensen plezier aan De BeleefTV gaan beleven!

Vanaf kinds af ben ik besmet geraakt met het computer virus en stromen de bits en bytes door mijn bloed. Mijn hobby was toen al “computeren” en dat is het eigenlijk nog steeds! Van mij hobby heb ik al snel mijn werk mogen maken. Of het nu gaat om de cloud, servers, laptops, wifi, tv’s, tablets, pc’s of spelcomputers…ik wil er zoveel mogelijk van weten!

Xander
Xander
Wat is er nou mooier dan een lach toveren op iemand zijn gezicht?
Precies, niks. Daarom waardeer ik dit werk zo! De BeleefTV geeft de senioren zodra ze er mee aan de slag gaan direct een lach op het gezicht. Ik ben blij dat ik daarin mijn steentje kan bijdragen.
Ik vind het mooi om te zien hoe De BeleefTV zo’n groot verschil kan maken.
Jan
Jan
Werken voor een organisatie als De BeleefTV is iedere dag weer een plezier. Naast de prettige en professionele werksfeer geeft het werk mij erg veel voldoening. Dagelijks werken wij met veel passie en inzet om De BeleefTV telkens een stukje beter te maken. Als je dan ziet hoeveel plezier mensen hebben in het gebruik van De BeleefTV, word ik daar zelf erg bij van.
Mailo
MailoKantoorhond
Als floormanager zorg ik er voor dat het altijd gezellig is op de zaak. Mijn andere belangrijke taak is dat er geen eten in de prullenbak verdwijnt. Daarnaast ben ik als notaris werkzaam bij belangrijke trekkingen, KLIK OP MIJN FOTO VOOR EEN VIDEO!