Crowdfunding actie: ’s Heeren Loo Rivierenland heeft uw hulp nodig!

Op de Wieken in Geldermalsen wonen en werken zo’n 99 clienten met een verstandelijke beperking. Gedurende de dag zijn ze te vinden in een van de dagbestedingslocaties; zoals Atelier XiXi, de groep Werk- en ontwikkeling of de Belevingsdagbesteding.

Afgelopen mei hebben we op de belevingsdagbesteding de Wieken kennis gemaakt met een BeleefTV. Dat was een groot succes. De clienten genoten van de vele mogelijkheden die een BeleefTV biedt. Ze keken naar prachtige natuurfilmpjes, zongen mee met de bekende liedjes en er werden vele spelletjes memory gespeeld.

Het was geweldig om te zien hoe de BeleefTV naast veel plezier ook het beste in onze clienten naar boven haalde. De BeleefTV stimuleert de clienten in hun ontwikkeling en bij het maken van eigen keuzes. En dat vinden wij belangrijk. Want goed leven voor de cliënt is waar het bij ’s Heeren Loo om draait!

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Door middel van een crowdfunding actie hopen wij de aanschaf van een BeleefTV te kunnen realiseren. Om deze actie tot een succes te maken vragen wij uw steun en financiële bijdrage. Helpt u Dagbesteding Geldermalsen  aan een BeleefTV?

Dagbesteding Geldermalsen is onderdeel van ’s Heeren Loo. ‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Al ruim 125 jaar.

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van ‘S Heeren Loo Rivierenland . Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van ‘S Heeren Loo Rivierenland.

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met iDeal

Deel deze actie!

’s Heeren Loo Rivierenland

De Wieken 9
4191 TS Geldermalsen

0880375000
info@sheerenloo.nl